Hos Skimmelrens Sjælland har vi mange års erfaring i vores branche og en helhedsforståelse for vores opgaver med bekæmpelse af fugt, skimmelsvamp og lugt. Ofte giver vandskaden eller skimmelsvampen andre problemer, som kræver handling og vi kan hjælpe dig hele med det hele. Vi udfører tests, ordner problemet og forebygger.

KONTAKT OS

Det står vi for

Ærlighed

Ikke alle pletter på væggen er skadelige for sundheden og vores kunder skal have tillid til, at vi giver en ærlig vurdering af hvorvidt der kræves professionel indsats.

Grundighed

De opgaver, vi løser, er tæt knyttet til vores kunders helbred og ejendele. Derfor skal de have tillid til, at vi udfører jobbet til bunds og finder frem til årsagen.

Sundhed

Vi stræber efter at skabe sundere indeklima for vores kunder. Man skal vide sig sikker på, at børnene eller kollegerne ikke udvikler eksem og allergi pga. sporer.

Effektivitet

Ved vandskader og lignende er der behov for hurtigt at løse problemet og minimere skaden, uden dagligdagen forstyrres. Derfor kommer vi så hurtigt vi kan og arbejder effektivt.

Bo Ilsøe

Direktør & fugttekniker

Email: bo@srsj.dk

Telefon: 53 55 81 37

Vi kører til kunder på hele Sjælland.

Ofte handler vores arbejde om at skabe tryghed for familien eller for kollegerne på arbejdspladsen, når man eksempelvis som mor, opdager sorte pletter og børnene klager over kvalme.

GØR DET SELV eller LAD OS KLARE ÆRTERNE

Vi stiller vores ekspertise og maskiner til rådighed. Har du styr på projektet med at affugte kælderen, men mangler bare det rette udstyr? Eller vil du helst bruge mindst muligt tid på at fjerne skimmelsvampen, der er blomstret op på loftsbjælkerne? Uanset hvad, har Skimmelrens en løsning til dig. Vi vejleder gerne vores kunder og samarbejdspartnere, så det er muligt at leje maskiner som affugter eller ozonmaskinen til at fjerne dårlig lugt.

Hvad kan en professionel skimmelekspert?

Der er mange virksomheder, som tilbyder at fjerne skimmelsvamp, men som ikke har den nødvendige viden og udstyr til at sikre, at problemet ikke opstår igen. Så hvad kan en professionel skimmelekspert, som andre ikke kan?

  • Som professionelle har vi styr på de rette sikkerhedsforanstaltninger, så som beklædning og sikkerhedsudstyr, især ved brug af kemikalier.
  • Vi har mulighed for at teste resten af ejendommen for at finde ud af om fugten eller skimmelsvampen har spredt sig til rum, hvor de endnu ikke er synlige.
  • Vi har de bedste og mest effektive maskiner, som almindelige altmuligmænd ikke har adgang til.
  • Vi har mulighed for ikke kun at rense konstruktionen, men også luften for sporer.
  • Professionelle kan finde årsagen til skimmelsvamp eller fugt og dermed stoppe problemet en gang for alle.