Skimmelrens Sjælland tilbyder en række services forbundet med udbedring af fugt, skimmel og lugt. Intet problem er for stort til vores eksperter, der sørger for at holde sig opdateret på metoder og udstyr. Vi sikrer din ejendom og det sunde indeklima både hos private og erhverv.

Hvad er din udfordring?

Skimmelsanering

Forebyggelse

Mug og skimmel skyldes, at der er problemer med fugt i rummet, loftet eller kælderen.

Du kan forebygge visse fugtproblemer ved at lufte ud ofte og have varme på i den kolde tid. Andre gange skyldes problemet utætte rør eller kuldebro ved manglende isolation. Her hjælper Skimmelrens Sjælland med at undersøge din bolig og finde ud af om der er nogle farezoner, som nødvendigvis må tages hånd om.

 

Har du skimmel?

Er skimmelsvampen først opstået, er det første skridt at få en tekniker ud til at undersøge omfanget og årsagen. Vi udfører også fugtmålinger med udstyr, der præcist og skånsomt samler de nødvendige data.

Har du symptomer, som hovedpine, allergi og eksem, men er tvivl, om det skyldes et skimmelproblem? Vi kommer gratis ud og vurderer, om der skal foretages en teknisk gennemgang eller skimmelsanering med det samme.

Slip af med skimmelsvampen:

Vi fjerner skimmelsvamp og tilbyder ekspertrådgivning. Du slipper for at løbe ind i samme udfordringer igen og igen, for vi tager os både af skimmelsvampen, fugtproblemet og lugten. Det hjælper ikke, at du bare maler det over. Er du nervøs for om du har skimmelsvamp? Lad os tage et kig og give vores ærlige mening.

Affugtning

Er der fugt i ejendommen stiger risikoen for skimmelsvamp. Derfor er det fornuftigt at handle præventivt og komme fugten til livs permanent. Skimmelrens Sjælland undersøger, hvorfor der er meget fugt, og hvad der skal gøres for at sikre et bedre indeklima.

Lad os klare sagen

Vores erfarne teknikere kommer ud og tilser ejendommen og finder kilden til fugten, så bekæmpelsen ikke bliver nødvendig mere end én gang. Dernæst igangsætter vi tørringprocessen.

Lej udstyret og gør det selv

Er du frisk på selv at tage kampen op, kan du leje effektive maskiner hos os: Kondensaffugter, absorptionsaffugter eller multiqube. Kontakt os for at finde ud af, hvad der passer bedst til dit behov.

Vandskader

Er der vand på gulvet? Vandskader kan være meget ødelæggende for ejendele og ejendommen og bør klares hurtigt, så der ikke opstår skimmelsvamp. Vi rykker ud så hurtigt som muligt med kort varsel.

Vandskader opstår, hvis et rør springer, ved store mængder regnvand eller spildevand. Skimmelrens Sjælland suger vandet bort og sørger for, at det ikke leder til yderligere skader og udfordringer med fugt. Vi finder også frem til, om der et reelt konstruktionsproblem, der skal ordnes for at forhindre, at situationen opstår igen.

Lugtgener

Lugter der af røg, mug eller andet ubehageligt i bygningen, kan det fjerne al lyst til at opholde sig der. Vores ekspertise og udstyr gør os i stand til at håndtere lugtbekæmpelse i alle størrelser af lokaler, fra pulterrummet til lagerhallen. Vi kan komme og fjerne lugten med specialmaskiner eller du kan leje maskinerne hos os og få instruktioner i, hvordan du selv kan klare processen.

Vaportek

Det patenterede Vaportek kan bekæmpe lugt ved brandskader, vand- og fugt, kemikalier, forrådnelse eller spildevand. Nogle gange anbefales det dog, at man bruger ozonbehandling.

Ozonbehandling

Onzonbehandling er en glimrende metode til at fjerne lugte. Ozon reagerer med partikler i lugten og gør dem luftfri/udskadelige. Særligt godt mod skimmelsporer.

Social rengøring

Social rengøring dækker over opgaver, hvor der er behov for særligt grundig rengøring som i forbindelse med dødsfald eller samlermani. Vi er specielt gode til genetablering af boliger med en kraftig lugt, eller hvor desinfektion er strengt nødvendig som ved forrådnelse. Vi har tavshedspligt i forbindelse med rydningen og samarbejder ofte med kommune og politi eller privatpersoner. Har du en bolig der har behov for grundig rydning og efterfølgende rengøring? Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Vores partnere

Vi har et bredt netværk inde for næsten alle brancher. Her er nogen af dem som vi arbejder tæt sammen med.